Back to top

El Mas Carandell ofereix més de 700 places en programes ocupacionals

Més de 700 persones es beneficiaran dels programes d'orientació i formació per a l'ocupació que Mas Carandell està iniciant a partir d'aquest mes de gener. Trencar l'escletxa laboral entre gèneres i potenciar l'ocupació juvenil segueix sent una prioritat per al 2019.
Mas Carandell

El Mas Carandell ofereix un total de 719 places en els diversos programes d'orientació i formació per a l'ocupació per a persones, prioritàriament, en situació d'atur. El conjunt de mesures, aprovades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, tenen com a objectiu prioritzar l'ocupació dels joves i les dones.

El conjunt d'accions inclou programes d'orientació laboral, de formació professionalitzada per a l'ocupació, d'intermediació laboral i programes amb contractació directa per part de Mas Carandell. Enguany, els dispositius d'inserció laboral situats als barris del Carme i de la Immaculada i Sol i Vista atendran un mínim de 150 persones. A banda, també es recupera l'Espai de Recerca de Feina que ofereix 125 places a persones de tot el Baix Camp.

En aquests dos últims anys, el Mas Carandell ha permès la contractació directa de més de 1.100 persones. Concretament, al 2018, s'han assolit 400 insercions laborals, un 8% més que el 2017.

Paraules clau: