Back to top

El Mas Carandell posa el punt final a la IV Casa d'oficis

El Casal de les dones de Reus ha acollit l'acte de cloenda de la 4a edició de la Casa d'Oficis de Mas Carandell. Un acte en què s'ha fet l'entrega dels diplomes als 16 joves que han finalitzat l'itinerari formatiu i laboral.
Cloenda de la Casa d'oficis del Mas Carandell

La sala d'actes del Casal de les dones de Reus s'ha omplert de gom a gom en l'acte de cloenda de la Casa d'Oficis de Creació i producció audiovisual que des de fa 4 anys organitza el Mas Carandell.

Una iniciativa adreçada a joves menors de 25 anys, que es troben a l'atur i que tenen estudis d'ESO, Batxillerat o Cicle formatiu de grau mitjà. En total han estat 16 els joves que durant un any s'han format i han treballat en l'àmbit audiovisual.

Projecte inclòs en el programa Treball als Barris 

En aquesta línia, i tenint en compte que es tracta d'un projecte inclòs en el programa Treball als Barris, enguany l'eix temàtic dels treballs finals que han presentat els alumnes ha estat la plaça de La Patacada.

Oberta la preinscripció per a la 5a edició

El Mas Carandell ja treballa en la cinquena edició de la Casa d'oficis de Creació i producció audiovisual. De fet, la preinscripció per aquests 2 cursos ja és oberta i es pot realitzar a les mateixes instal·lacions del Mas Carandell o bé a través de la seva pàgina web mascarandell.cat

Paraules clau: