Back to top

El Mas Iglesias acollirà un nou camp de futbol

L'Ajuntament de Reus i la Fundació Cruyff han presentat un acord de col•laboració per a la construcció d'aquest equipament i durà el nom del futbolista reusenc Sergi Roberto.
El Mas Iglesias acollirà un nou camp de futbol

Amb l'objectiu de fomentar la practica del futbol entre els joves, les obres per a la construcció d'un nou camp ja han començat. El Mas Iglesias és la ubicació que acollirà aquest equipament destinat a focalitzar aquest esport al carrer. El projecte permetrà també dinamitzar aquest barri aportant un nou espai esportiu. 

El nou equipament serà possible gràcies a l'acord de col•laboració amb la Fundació Cruyff. Aquest projecte s'emmarca en una iniciativa que lidera l'entitat de l'exfutbolista i entrenador del Barça en la qual es creen diversos equipaments esportius arreu de Catalunya. No és el primer projecte amb el que la Fundació Cruyff col•labora a la ciutat de Reus. L'Escola Rosa Sensat va poder adequar diferents espais de joc gràcies el programa Pati 14 que gestiona l'entitat i l'any 2009 es va crear l'equipament esportiu de l'estació d'autobusos.  

El nou camp de futbol portarà el nom del jugador del primer equip del Futbol Club Barcelona i reusenc Sergi Roberto.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades