Back to top

El Mas Miró obre les seves portes per fer un sopar sota les estrelles

Per primera vegada el Mas Miró ha obert, de nit, les seves portes amb motiu de les llàgrimes de Sant Llorenç. Aprofitant la ocasió, s'ha ofert una exclusiva visita als interiors del mas seguida d'un sopar als jardins.
El Mas Miró obre les seves portes per fer un sopar sota les estrelles

La Fundació Mas Miró ofereix un nou cicle d'activitats sota el nom 'Les nits de Mas Miró'. La iniciativa vol apropar al visitant a conèixer l'entorn on Joan Miró es va inspirar per fer les seves obres.

Aprofitant les llàgrimes de Sant Llorenç, el Mas Miró ha obert les seves portes les nits del 12 i 13 per oferir una exclusiva i nocturna visita als interiors del mas. D'aquesta manera s'ha pogut saber més sobre 'Les Constel·lacions', la famosa obra de l'artista. Helena Juncosa, directora de la Fundació Mas Miró, afirma que "és una nit molt especial tenint en compte que la sèrie la va pintar a Mont-Roig. La intenció és que les pròximes activitats que es facin també tinguin un vincle en aquest discurs".

Després de visitar els interiors, la vetllada ha seguit amb un sopar sota les estrelles als jardins del mas. L'àpat ha permès apropar els assistents, tant de Mont-Roig com d'altres indrets de l'Estat, a l'univers mironià i a l'univers físic que ens envolta.

Ambdós dies la visita ha comptat amb gairebé un centenar de persones. Des de la fundació vetllen per a seguir fent noves activitats de cara l'any vinent.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades