Back to top

Mas Pellicer protesta pel tancament d'un supermercat

Una quarantena de veïns de Mas Pellicer han protestat aquest dijous pel tancament de l'establiment de la cadena de supermercats Aldi ubicat a la carretera de Bellisens. Un supermercat que es traslladarà a l'avinguda de Salou. Els veïns asseguren que es van tancar els negocis del seu voltant i que aviat no podran comprar a prop de casa.
Protesta Aldi

Els veïns de Mas Pellicer estan indignats perquè es torna a tancar un negoci dels que utilitzen habitualment. Ja els ha passat amb entitats financeres i ara veuen com també passa amb els supermercats. Per tot plegat, els veïns s'han mobilitzat aquest dijous fins al supermercat i han llegit una carta que han lliurat als encarregats de l'establiment.

La cadena Aldi ha anunciat que es traslladarà a la carretera de Salou, a tocar del carrer Flix i els veïns del Mas Pellicer veuen com desapareix un dels llocs on anaven a comprar pràcticament de forma diària. Tot i que existeixen d'altres supermercats a la zona, asseguren que no són tan barats i que moltes famílies no s'ho poden permetre.

També critiquen la manca de planificació de l'Ajuntament, que no té en compte, diuen, les 5.000 persones que viuen a la zona i que, asseguren, s'estan quedant sense res.