Back to top

Mas Pintat celebra el desè aniversari

El Mas Pintat de Reus celebra el desè aniversari. Durant aquesta setmana ha organitzat diferents activitats per a tots els públics. Pares i nens han gaudit de la festa a la plaça Abat Oliva.
Imatge de la festa de Mas Pintat

El Mas Pintat celebra deu anys amb un seguit d'activitats programades en el marc de la Setmana Internacional de la Família. Durant aquests anys, l'increment de serveis i participants ha estat constant, partint de 20 famílies en un primer inici al 2008, fins a les 60 famílies que hi assisteixen actualment cada trimestre. Pares i nens s'han aplegat a la plaça Abat Oliva per jugar i gaudir dels diferents tallers. La valoració que en fan les famílies del servei de Mas Pintat és positiva.

Bibiana Garcia assegura que "està enfocat també pels pares. També ens deixen col·laborar i formar part d'aquesta activitat i ho valoro molt positivament".

Una altra mare, la Núria Nuñez explica que "el servei que ens ofereixen és tan pels pares com pels infants. I posaria un 10 a l'equip de Mas Pintat".

Des de l'Ajuntament es volen adaptar a les necessitats de les famílies des del punt de vista organitzatiu i de continguts com des de l'òptica d'afavorir la igualtat d'oportunitats al conjunt de la ciutadania. Pel que fa els preus respecte altres anys hi hagut una rebaixa.

La regidora d'ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà manifesta que "respecte amb altres anys els preus eren per trimestre. Ara un quadrimestre seran 60 euros".

Per cloure la setmana aquest cap de setmana hi haurà la Fira de Playmobil amb exposició de diorames, actes lúdics familiars i venda de joguines Playmobil al Poliesportiu del Col·legi La Salle de Reus.