Massa líder pel CD Riudoms (4-1)

El CD Riudoms encadena la segona derrota consecutiva després de perdre per 4-1 contra un dels conjunts favorits per lluitar per l'ascens, l'AD Son Sardina de les Illes Balears.

El Club Deportiu Riudoms va perdre en la seva visita al camp de l'AD Son Sardina, les líders de la Primera Nacional. Semblava que el partit es posava de cara per l'equip entrenat per Raúl Lucha, ja que es va avançar en el marcador al minut 12, amb un gol de Joana Roig.

El Son Sardina va empatar el duel al cap de sis minuts, amb un gol de Karla Bermejo. Amb el marcador igualat es va arribar a la mitja part. A la represa, el partit va tenir un nom: Elena Montané. La jugadora del conjunt balear va anotar un hat-trick en menys de vint minuts, sentenciant el partit.

riudoms

Les riudomenques no van poder respondre als gols del Son Sardina, i el partit va finalitzar amb el 4-1. Amb aquest resultat, les de Raúl Lucha continuen a la dotzena posició de la Primera Nacional amb 4 punts. Aquesta setmana rebran la visita del Balears FC.