Massa Reus per tan poc Vic

El Reus Deportiu supera els quarts de final de la Lliga Catalana després de vèncer al Vic per 6 a 1. Molt superiors als vigatans, els roig-i-negres no han sofert per aterrar a la Final Four de la primera competició de la temporada.
El Reus Deportiu celebrant un  gol de Joan Salvat

El Reus ha deixat entreveure ben d'hora com seria el transcurs del partit. Torra ha avisat al minut 3 amb un u contra u que finalment el de Tordera no ha pogut transformar. Un minut més tard Àlex Rodríguez, amb un fort xut, ha posat amb safata l'1-0 a Salvat que esperava la pilota al segon pal.

El partit ha estat un atac constant del Reus, i les ocasions cada cop eren més clares. Rodríguez ha estavellat la bola al pal. I en una errada defensiva, ha arribat l'únic gol del Vic, obra de Tirso. Un minut després, Romà Bancells ha aprofitat una passada de Torra per fer el 2-1.

Els roig-i-blancs han intentat jugar de tu a tu, sense opcions però davant un Reus indomable. A falta de set minuts per finalitzar el primer temps Casanovas, des del punt de penal, ha ampliat el marcador per fer el 3-1.

A la represa, el guió del partit no ha canviat i al minut 39 Marín s'ha unit a la festa golejadora materialitzant el 4-1. Ja als últims minuts, i amb els roig-i-blancs sense forces, Salvat ha batut el porter amb una gran definició.

A falta de dos minuts per finalitzar l'encontre, altre cop Salvat, home d'aquesta Lliga Catalana, ha firmat el seu segon hat-trick aquesta temporada deixant el marcador amb el definitiu 6-1.

Victòria plàcida dels homes de Jordi Garcia que accedeixen a la Final Four que es disputarà a Igualada aquest proper cap de setmana. El rival sortirà de l'eliminatòria entre el Girona i l'Alcoy, partit que es disputarà aquest proper dissabte, 23 de setembre, a tres quarts de nou del vespre.