Back to top

MasterChef, reclam d'ExproReus per a petits i grans

Els espectacles i demostracions es converteixen en un al·licient més de la fira de fires. La guanyadora de MasterChef Júnior 2016 ha visitat ExproReus i ha ofert una demostració davant la mirada de canalla i adults.
Paula Alós, guanyadora de MasterChef júnior 2016, fent demostració de cuina a ExproReus

Les demostracions en viu criden el públic, i si les protagonitzen especialistes o famosos, encara més. És el que ha passat aquest matí a ExproReus. L'estand de Cuina & Disseny - TarragoGrup ha acollit una demostració de cuina de Paula Alós, guanyadora del concurs televisiu de cuina MasterChef Júnior l'any 2016. La mataronina ha elaborat una amanida de pasta amb salsa davant l'atenta mirada de desenes de criatures que, assegudes a terra, no se'n perdien detall. Tampoc ho han fet els pares, mares i avis i àvies que, a distància, controlaven tant la canalla com els fogons. La jove cuinera va guanyar el concurs amb 10 anys i no ha deixat l'àmbit televisiu, i és que es manté en antena en un programa de cuina a Disney Channel.

Entre les famílies, diversitat de motius per ser-hi. Des dels que la canalla se n'ha assabentat i han insistit per anar-hi, als que els pares ho han vist com una bona manera de convènce'ls per anar a ExproReus. Alguns, fins i tot, s'han trobat amb la demostració passejant pels passadissos de la fira de mostres.