Back to top

Màxima unió per portar la Copa a Reus

SILVIA ANDREO

L’equip uneix forces abans de la Copa del Rei. Aquesta nit juguen els quarts de final i els espera el Voltregà. Saben que serà molt complicat. Es troben els millors equips i per això volen anar pas a pas.

La situació dels dos equips és bastant igualada així que els dos hauran de donar el màxim si volen passar a la següent fase. Les tres darreres victòries en lliga  aconseguides pel Reus han estat claus per afrontar amb confiança la competició. Els de Sant Hipòlit només han guanyat un dels darrers quatre partits però va ser una victòria d’entitat contra el líder, el Barça.

Al torneig de l’any passat també van ser rival als quarts de final i el conjunt d’Alejandro Domínguez es va imposar per 2 gols a 5 als de Sant Hipòlit, classificant-se per semifinals. Si passen els esperarà el guanyador del duel d’aquesta tarda entre el Barça i l’Alcoy.

Fa nou any que el Reus no guanya una Copa del Rei, però no és una llosa que pesi sobre ells.

Respecte als favorits per emportar-se el títol ho tenen clar.

Un centenar de persones es desplaçaran fins Blanes demà per donar suport a l’equip pera conseguir la vuitena copa del Rei.

El Vendrell, guanyador de les darreres dues edicions, ja no podrà aixecar la copa després de perdre ahir contra el Vic. El Liceo es l’altre semifinalista a l’espera dels encontres d’aquest vespre.