Back to top

Mémora patrocinarà la Fundació Futbol Base Reus

La Fundació Futbol Base Reus ha firmat un acord de patrocini amb Electium, una companyia de serveis de Mémora
noticies

Aquest matí s'ha formalitzat l'acord de patrocini entre la Fundació Futbol Base Reus i l'empresa Electium, una empresa de serveis de Mémora (Tecnoparc de Reus), en un acte a l’Estadi Municipal de futbol del Reus on han participat Xavier Castro Borrego, president de la Fundació i Christian Gimeno Strom, director d’Electium i representant del grup Mémora.

La Fundació, que es va formar el maig del 2009, treballa per preservar la tasca formativa iniciada per Club Reus Deportiu a favor de les formacions més joves del club i aquestes col·laboracions són la clau del seu èxit.

El president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavier Castro, ha valorat el compromís d’empreses com Mémora que són “companys de viatge” que ajuden a garantir la continuïtat de la seva feina.

Uns 230 esportistes gaudeixen del suport de la Fundació Futbol Base Reus que compta amb dos equips prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadet i juvenil de futbol masculí; un equip femení infantil, un femení juvenil i un equip de futbol inclusiu que juga a la Lliga Genuine de LaLiga.

La col·laboració que cerca assegurar el futur i continuïtat del futbol base del club, es transforma en la presència de la marca Electium a les samarretes dels equips de futbol 7, així com la presència de la marca a la web i xarxes de la Fundació.

Des del grup Mémora, la col·laboració s’entén com una garantia de futur pels esportistes, i tal com comenta Christian Gimeno de l’empresa patrocinadora, s’espera que la col·laboració segueixi vigent molts anys més.

A l’acte de signatura hi eren presents també el de la Fundació Futbol Base Reus, Xavier Guix, i el gerent de Mémora Reus, Javier Rios.

Paraules clau:

Notícies relacionades