Back to top

El Mercadal vibra amb 'Les dotze van tocant' de la Gran Nadala

La plaça del Mercadal ha vibrat per setè any consecutiu al ritme de la Gran Nadala. Més de 1200 nens i nenes de 29 escoles de la ciutat han entonat la cançó 'Les dotze van tocant' per donar la benvinguda al Nadal. Alguns amb més nervis, d'altres més tranquils, tots han omplert la plaça d'il·lusió i esperit nadalenc.
Més de 1.200 alumnes canten la Gran Nadala de Canal Reus

La Gran Nadala de Canal Reus ha tornat a omplir d'il·lusió la plaça del Mercadal de Reus. Per setè any consecutiu, pràcticament totes les escoles de la ciutat han participat en aquest gran esdeveniment que dona la benvinguda a les festes nadalenques a Reus.

En total, més de 1.200 nens i nenes de totes les escoles de la ciutat, acompanyats d’un centenar de mestres, han cantat aquest matí la popular cançó “Les dotze van tocant”.

El músic i mestre Jordi Salvadó s’ha encarregat de la direcció musical d'aquest esdeveniment multitudinari. La Gran Nadala de Canal Reus s’estrenarà el dia 11 de desembre, en el programa 'Va com va' i es podrà veure durant tot el Nadal a Canal Reus  i al web www.canalreustv.cat.

Les 29 escoles participants en aquesta setena edició de la Gran Nadala han estat: Teresa Miquel, Rosa Sensat, Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, Els Ganxets, Montsant, Sant Josep, Sant Pau, Pare Manyanet, La Salle, Mowgli, Maria Cortina, Puigcerver, College Français, Misericòrdia, Nostra Senyora del Mar, Prat de la Riba, General Prim, Rubió i Ors, Sant Bernat Calbó, La presentació, Maria Rosa Molas, Eduard Toda, La Vitxeta, Arce, Marià Fortuny, Pi del Burgar, Isabel Besora, Pompeu Fabra.

Aquest és el setè any que Canal Reus, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament, organitza aquesta cantada conjunta en què els escolars de la ciutat donen la benvinguda al Nadal.  L’acte també compta amb el patrocini de l’empresa reusenca Borges.

Notícies relacionades