Back to top

El mercat de brocanters torna als passejos de Reus

Després de més de 4 mesos, els paradistes del mercat de brocanters, antiquaris i col•leccionistes han reprès la seva activitat, que havia quedat suspesa en motiu de l'emergència sanitària de la COVID19. Des de l'organització s'ha aprovat un protocol amb diverses mesures de seguretat que complementen la normativa actual amb l'objectiu que es desenvolupi de manera segura.
mercat d'antiquaris

El passeig Sunyer i el passeig Prim s'han omplert de nou aquest cap de setmana amb les parades que, des de ja fa més de 10 anys, s'instal·len cada dissabte de 09:00h a 14:00h en aquesta zona de la ciutat, oferint objectes peculiars, de col·leccionista i antiguitats.

Des de  l’Agència de Promoció de Ciutat "Reus Promoció", l'organisme que gestiona el mercat, s'ha obligat els paradistes a posar cartells advertint de la prohibició de tocar els objectes exposats i a proporcionar gel hidroalcohòlic als clients. Tot i que es manté el mateix nombre de parades, una cinquantena, aquestes estan més separades per tal de garantir les distàncies de seguretat.

L'afluència de gent al mercat durant aquesta primera jornada ha estat prou satisfactòria tenint en compte el moment en que ens trobem, no obstant, s'ha notat una baixada important del nombre de visitants en relació a altres anys, tal i com comenten els paradistes i clients.  

Des de l'organització es demana als visitants que evitin les cues i aglomeracions, que no es manipulin els productes exposats i que es netegin les mans després de cada compra.

Paraules clau:

Notícies relacionades