Back to top

El Mercat de l'Or Vell atrau prop de 2.000 visitants

Almoster continua apostant per mantenir una fira a la primavera, i ho fa amb la segona edició del Mercat de l'Or Vell. Unes 25 parades han ofert productes artesanals i d'alimentació als prop de 2.000 visitants que s'han acostat a la població.
almoster

Durant dos dies Almoster s'ha omplert de festa i paradetes, i és que s'ha celebrat la segona edició del Mercat de l'Or Vell. Es tracta d'una iniciativa que va néixer amb la voluntat de donar vida al poble i atraure visitants de les poblacions properes. "Som un poble prop de Reus i Tarragona, i ens agrada que la gent ens visiti. Donem a conèixer tot el que som, el que fem", explica Àngel Xifré, l'alcalde d'Almoster.

El Mercat de l'Or Vell és una fira on les associacions de la població s'hi impliquen molt, i la gent del poble ho viu intensament. La vicepresidenta de l'Associació de Dones de Sta. Àgueda, Mercè Feliu, explica que "nombroses dones del poble han elaborat pastissets per vendre'ls", i la Marina Gómez, del Ball de Diables d'Almoster, diu que "un esdeveniment així fa germanor i fa poble, a més de promocionar-nos".

Enguany la mostra d'animals de granja s'ha reduït, però el mercat ha comptat amb dues novetats: la presència de food trucks i una concentració de Minis Clàssics.

Cercaviles, actuacions musicals, visites guiades pel poble, un inflable i un sopar popular han complementat l'oferta de l'esdeveniment.

Notícies relacionades