Back to top

Més de 100 milions d'euros invertits en turisme de qualitat

Els empresaris de la província de Tarragona han invertit durant aquest 2019 més de 100 milions d'euros per millorar i reformar els diferents allotjaments turístics de la zona. Des de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província, s'aposta per un turisme de qualitat, cívic i ordenat i denuncien l'allotjament il•legal que està en constant creixement.
Turisme

Els hotels, càmpings i apartaments de la província de Tarragona han invertit més de 100 milions d'euros per millorar els seus serveis de cara a la nova temporada estiuenca. Amb l'objectiu d'atraure un turisme de qualitat, la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província demana la col·laboració dels diferents Ajuntaments pel que fa al civisme i la neteja dels carrers, i denuncia l'elevat percentatge d'allotjaments il·legals.

Amb aquestes inversions, els hotels han reformat piscines, restaurants i part de les habitacions per pujar la categoria de 3 a 4 estrelles. Molts dels càmpings tradicionals s'han reconvertit en autèntics resorts, responent a l'evolució del sector cap al glamping, i els apartaments s'han modernitzat. Aquests últims han incrementat la seva demanda en els últims quatre anys.

La previsió per aquesta temporada d'estiu s'espera que sigui com la del 2018, que va tenir 19 milions de pernoctacions. El turisme rus, anglès i francès ocupa el major percentatge.

Paraules clau: