Back to top

Més de 1.000 espectadors al Reus Blues&Jazz

La 29a edició del Reus Blues&Jazz ha finalitzat aquest cap de setmana amb els dos grans caps de cartell; Ben Poole i Melvin Taylor. El festival ha deixat enrere 10 dies carregats de música amb diverses propostes on s'ha destacat les actuacions en directe però també Master class i el Laboratori musical.
Més de 1.000 espectadors al Reus Blues&Jazz

10 dies de festival i més d'una dotzena de propostes han conclòs el Reus Blues&Jazz d'aquest any. Un certamen que enguany ha acollit els més de 1.000 espectadors amants d'aquest estil musical que s'han delitat amb el millor blues del territori però també amb grans artistes internacionals.

Aquest cap de setmana ha estat el torn dels caps de cartell; el jove britànic Ben Poole que ha ofert no només un gran concert sinó també una masterclass i Malvin Taylor, considerat un dels millors guitarristes de la història del rock, el blues i el jazz.

Des de l'Associació de Música Creativa Actual, entitat que organitza el certamen des de fa 29 anys, han valorat positivament el festival malgrat que esta edició ha estat la que ha disposat de menys pressupost de la seva història. El Reus Blues&Jazz ha acabat aquest diumenge amb La Bluesería però prèviament ha acollit altres actuacions com la de Ian Lints, La Nit de Jazz o la Fideuà Blues.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades