Back to top

Més de 1.000 participants en la primera Caminada Popular de l'any

La primera caminada Popular de l'any organitzada per Rutes de Reus s'ha dut a terme aquest cap de setmana. En aquesta ocasió s'han recorregut prop d'11 quilòmetres des de les Borges del Camp fins a Reus, passant també per Maspujols. Gairebé 1.000 persones s'han sumat a aquesta caminada, una iniciativa que cada vegada aplega més participants.
Més de 1.000 participants en la primera Caminada Popular de l'any

És el tret de sortida per als participants de la caminada popular Les Borges del Camp - Reus. Els senderistes han recorregut els gairebé 11 quilòmetres pels camins que separen les dues poblacions del Baix Camp i com a novetat d'aquesta edició, també s'ha passat per Maspujols. La sortida s'emmarca dins de Rutes de Reus, una iniciativa de Reus Esport i Lleure que cada vegada agrupa a més adeptes per caminar. En aquesta caminada Les Borges - Reus s'hi han inscrit gairebé 1.000 persones.

A primera hora del matí els autobusos han recollit els participants a la plaça de les oques per traslladar-los a Les Borges del Camp, punt de sortida de la caminada. Un cop començada la sortida s'ha recorregut els carrers del poble fins a agafar el camí cap a Maspujols.

La propera sortida serà el 14 d'abril des de Reus fins a La Pineda però per al mes de març s'està organitzant una altra caminada on el recorregut és, de moment, sorpresa.