Back to top

Més de 1000 persones de Villablanca, Bellissens i Marinada ja han rebut la vacuna contra la COVID19

L’afectació que pateixen arrel la COVID inclou especialment la modificació de les activitats terapèutiques realitzades fins l’inici de la pandèmia

Més de 1.000 persones entre residents i professionals de Villablanca, Bellissens i Marinada ja han rebut la primera dosi de la vacuna Pfizer-BioNTECH contra la COVID19, a través d’equips de vacunació del Departament de Salut que s’han desplaçat a les diferents residències.

Aquests centres tracten persones amb discapacitat intel·lectual i discapacitat intel·lectual i trastorn mental, especialment vulnerables davant una situació de pandèmia com l’actual.

L’afectació que pateixen arrel la COVID inclou especialment la modificació de les activitats terapèutiques realitzades fins l’inici de la pandèmia, ja que s’han hagut de suspendre activitats a la comunitat i també la participació d’entitats i persones voluntàries en les activitats que es realitzaven dins dels centres, amb les consegüents afectacions per a les persones residents. Alhora, també s’ha hagut d’alterar significativament la vinculació amb les famílies.

Per tot això, la direcció i professionals dels  tres centres confien que la protecció que atorgarà la vacuna, mantenint les mesures de seguretat d’autoprotecció, facilitarà a curt i mitjà termini el retorn a la normalitat anterior a l’inici de la pandèmia. Alhora agraeixen la confiança dels familiars en l’esforç realitzat de cura de les persones residents.

Paraules clau:

Notícies relacionades