Back to top

Més de 1.000 persones visiten la fira Hikari de cultura japonesa

JONATÁN SORIANO

El Reus més japonès s’ha pogut viure amb la setena edició de la fira Hikari. Papiroflèxia, gastronomia típica nipona o música de manga i anime han estat alguns dels actes que han gaudit les gairebé 1.100 persones que s’han apropat fins el recinte de la Palma per veure la fira.

L’origami, o papiroflèxia, és òptima per relaxar-se i reflexionar a mesura que les mans van recargolant i donant formes al paper. El bonsai també és sinònim de la pau i la delicadesa d’una activitat que sempre reclama molta cura. I per a qui sent mancança de forces, sempre es pot gaudir d’un bon àpat, de rebosteria tradicional.

La cultura japonesa ha omplert la ciutat de Reus amb la setena edició de la fira de cultura Japonesa Hikari. Un espai molt divers on tothom qui vulgui pot trobar tot allò que vol.

La cultura japonesa s’arrela cada vegada amb més força a les nostres ciutats. Són molts els elements que capten l’atenció de joves i grans, com ara el manga i l’anime amb la traducció i retransmissió de sèries. Però a més de l’audiovisual, el Japó ha demostrat que té molt més a oferir-nos.

Hikari significa literalment llum. Precisament la llum i el color han estat els elements forts d’aquesta fira que enguany ha celebrat la seva setena edició i que ha comptat amb un nombre de visitants entre les 1.000 i les 1.200 persones.