Back to top

Més de 1.200 nens i nenes fan possible la Gran Nadala de Canal Reus TV

SÍLVIA SAGALÀ ROCA

Més de 1.200 infants d'una 25ens d'escoles de Reus s'han aplegat aquest matí per cantar la nadala del 'Desembre congelat'. D'aquesta manera s'ha celebrat una nova edició de la Gran Nadala  que Canal Reus TV organitza des de fa tres anys per felicitar les festes nadalenques a la ciutat. La Gran Nadal s'emetrà a partir del 22 de desembre en aquesta cadena

JORDINA ARNAU / JANINA LLAURADÓ

Més de 1.200 infants de les escoles de Reus s'han aplegat aquest matí a la plaça Prim per cantar la nadala del 'Desembre congelat'. D'aquesta manera s'ha celebrat una nova edició de la Gran Nadala que Canal Reus TV organitza des de fa tres anys per felicitar les festes nadalenques a la ciutat.

Els alumnes ja fa setmanes que van començar els assajos amb els seus mestres de música i és que en la cantada també hi han col·laborat un centenar de professors de les escoles municipals. La direcció de la cantada l'ha assumida el músic i professor Jordi Salvadó.

Els nens i nenes han cantat fins a tres vegades la nadala i prèviament el director els ha fet fer algunes tècniques per deshinibir-se. Els infants han afirmat que han gaudit tan dels assajos previs com del fet de trobar-se nens i nenes de les diverses escoles i cantar conjuntament.

Des de les 9 del matí tècnics de l'Ajuntament de Reus i la organització de Canal Reus TV han treballat per adaptar la plaça per als infants.La Gran Nadala s'ha enregistrat i s'emetrà a partir del 22 de desembre en aquesta cadena.

 Mostra de la #GranNadala de Canal Reus TV: