Back to top

Més de 200 nens esquiven el fred als Ploms

BERTA TREIG

Ni el fred ni el vent han impedit que més de dos-cents cinquanta atletes és fiquessin en màniga curta per participar en el Trofeu de Nadal del Club Natació Reus Ploms. Una jornada de curses per a totes les edats que mostra el bon estat de salut que a hores d'ara disposa la secció d'atletisme de l'entitat. És el 21è any consecutiu que es celebra el torneig i enguany, no només ha omplert el terreny de joc, sinó també les grades.

El torneig és un dels actes més tradicionals de l'entitat i hi participen des dels prebenjamins fins els més veterans. L'objectiu és el de promocionar l'esport base entre les entitats del territori, una acció que s'engloba dins el projecte de millora de la secció d'atletisme que el club ha iniciat aquesta temporada. 

Tal i com explica la Directora Esportiva de la secció, Isaura Juncosa, la secció "ha crescut moltíssim i esperem que així ho continuï fent", tot i així la promoció no pararà, "pròximament anunciarem un cros organitzat pel club".  

Activitats com aquestes permeten que els atletes es cordin les sabates també en competicions no oficials. Sobretot en els més menuts, que fins ara, no havien competit mai. "És molt important passar-s'ho bé però també se'ls ha d'ensenyar de ben petits a ser competitius", afegeix Juncosa, "És important que sàpiguen que corren per alguna cosa". 

Amb més de dos-cents cinquanta corredors sobre la pista la secció tanca l'any amb un balanç de socis molt positiu, i s'acomiada de les competicions fins al 2017.