Back to top

Més de 200 persones es concentren a Reus per rebutjar VOX

VOX Tarragona ha instal·lat un punt d'informació a la plaça Prim el matí aquest dissabte. La plataforma UCFR ha convocat aquesta manifestació que s'ha dut a terme davant d'un gran desplegament policial.
Més de 200 persones es concentres a Reus en rebuig a VOX

Més de 200 persones han assistit a la manifestació celebrada a la plaça Mercadal de Reus per mostrar el seu rebuig al feixisme. El partit polític de VOX a Tarragona ha instal·lat un estand en aquest espai, motiu pel qual la plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme ha convocat la mobilització. Durant més de tres hores els manifestats han mostrat el seu rebuig contra el partit polític a través de càntics i pancartes amb lemes no només antifeixistes i independentistes. La critica al racisme i al masclisme també s'ha fet visible en la concentració.

Teresa Bonet ens explica que "Trobo que tothom té dret a posar una paradeta, però crec que també tinc dret jo a dir que no m'agrada que hi siguin, i per això he vingut".

Juli Petra ha afegit "El que em fa més vergonya és que hi hagi tantes dones aquí en aquesta parada, sabent el que representen les dones per aquest partit polític".

Durant tot el matí s'ha viscut un gran desplegament policial en tota la plaça, amb un cordó que separava els manifestants dels representants de VOX per tal d'evitar qualsevol enfrontament entre els dos fronts.

La plataforma UCFR de Catalunya ha convocat una altra manifestació el proper 23 de març a Barcelona.

Notícies relacionades