Back to top

Més de 200 voluntaris preparen el dispositiu per la Via Catalana

Reus es prepara per acollir la Via Catalana i l’organització prepara a contracorrent tot el dispositiu que s’habilitarà perquè la cadena humana sigui tot un éxit. Més de 200 voluntaris treballaran en diferents àmbits perquè els 21 trams que passen per la ciutat de Reus estiguin coordinats tant a nivell de participants com de les activitats que s’hi realitzaran.

L’afectació del trànsit és un dels punts importants a nivell d’organització. Pel que fa al centre de la ciutat, La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra començaran a tallar la circulació a partir de dos quarts de 4 de la tarda, mentre que es prohibirà estacionar en gran part del recorregut especialment a l’entrada i la sortida de la Via Catalana, per les avingudes de Riudoms i Bellissens. Els voluntaris de cruïlles seran imprescindibles per poder controlar els accessos i les zones d’aparcament. Segons l’organització els trams on es pugui aparcar als vorals seran mínims.

El tall total de les vies per on passa la cadena es realitzarà a partir de tres quarts de cinc de la tarda, mitra hora abans de l’inici previst. I no es reobrià fins que els participants hagin marxat del recorregut, per això des de l’organització també demanen paciència en el moment d’abandonar la cadena.