Back to top

Més de 2.000 corredors consoliden la Mitja Marató de Cambrils

La Mitja Marató de Cambrils ha aplegat més de 2.000 corredors distribuïts entre les tres opcions de cursa: 21Km, 10Km o rollers. Abans de començar s’ha fet un minut de silenci per recordar les víctimes de l’atemptat del 17-A.
Mitja marató Cambrils

La Mitja Marató de Cambrils destaca per ser una de les curses més planes ja que transcorre el passeig marítim de la població. Després de tres edicions els més de 2.000 inscrits han consolidat l’esdeveniment esportiu. Els participants han pogut optar per córrer els 21 Km (mitja marató) o bé 10 Km. A més a més, la cursa té una peculiaritat, la possibilitat de fer-la amb rollers.

A les 10 en punt del matí s’ha donat el tret de sortida a la Mitja Marató de Cambrils. Abans però, s’ha guardat un minut de silenci mentre ha sonat el Cant dels ocells de Pau Casals, per recordar les víctimes de l’atemptat terrorista que va patir el municipi el passat 17 d’agost.

Albert Moreno del Club Atlètic Igualada ha estat el primer a arribar a la meta de la Mitja marató amb un temps d’1h i 9 minuts, Erik Merino del Club Triatló Granollers i Jordi Uro del Club Atletic Torrello han ocupat la segona i la tercera posició respectivament. El primer trofeu dels 10 Km ha estat per Abderrazak Samaoui, seguit d’Abel Carretero de l’equip local Borges Trial. Pel que fa als rollers, Francisco Hitos del Club Pati Ciutat del Prat.

Enguany les dones han batut el rècord de participació femenina amb un 25%. La primera en completar els 21 Km ha estat Mireia Sosa, que ha finalitzat el recorregut després d’1h i 22 minuts, quedant al setzè lloc de la classificació general. També cal destacar la participació de l’agrupació ‘Xq no Alex?’, una entitat que treballa per integrar les persones discapacitades a les curses.

Paraules clau:

Notícies relacionades