Back to top

Més de 2.100 persones s’interessen pels estudis de la URV durant les portes obertes

Els futurs estudiants i familiars registrats aquest 2020 superen els de l'edició de l'any passat
urv

La URV va celebrar les jornades de portes obertes el 28 de febrer, de manera presencial, i els dies 7, 8 i 9 de maig, online. L’adaptació del format a la distància ha permès arribar a nous públics. Tant és així que el nombre de persones que s’han registrat aquest any per visitar la Universitat supera els de 2019. En total 2.137 persones s’han inscrit per interessar-se per l’oferta formativa de la URV: 692 al febrer i 1.445 a les portes obertes virtuals del maig, gairebé el 30% més que l’any passat, quan van inscriure’s 1.510 persones per a les quatre jornades que es van fer.

Les portes obertes virtuals van mostrar l’oferta de graus, màsters i doctorats, si bé l’interès majoritari va ser pels graus (78,4%) . La major part de persones interessades procedien de Tarragona (62%), però també d’altres territoris de parla catalana, i el 6,7% han estat internacionals.

Durant els 3 dies que van celebrar-se les portes obertes virtuals, les diferents facultats i escoles van mostrar als visitants els seus ensenyaments, els van atendre a través dels xats i també amb conferències. A més de la formació, els visitants van interessar-se per la preinscripció, les beques, l’orientació universitària i la Prova d’Accés a la Universitat. La facultat amb un major nombre de persones interessades va ser la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.