Back to top

Més de 30 voluntaris repartiran roses a la gent gran a Reus

La diada d'avui compta amb un apunt de solidaritat i empatia. Per combatre la soledat del col·lectiu de la tercera edat, la Fundació Amics de la Gent Gran està repartint roses a través de voluntaris a aquestes persones.
Més de 30 voluntaris repartiran roses a la gent gran a Reus

Més de 30 voluntaris només a la ciutat de Reus participen en la Diada de Sant Jordi repartint roses a persones grans a casa seva. La iniciativa vol lluitar contra la soledat i la marginació a la tercera edat tornar a fer-les partícips d'aquesta festivitat, és per això que les persones voluntàries, també acompanyen els avis a la plaça si aquests ho desitgen.

El projecte de les Roses Solidàries és una iniciativa de la Fundació Amics de la Gent Gran. La proposta es va iniciar la setmana passada amb l'entrega de roses a diverses residències de Catalunya i per aquesta Diada de Sant Jordi s'esperen que es reparteixin més 1.700 roses al país.

Aquest projecte forma part de la Campanya de sensibilització "Rosa Contra l'Oblit", on es recapten fons als programes socials de la Fundació a través de la venda d'agulles de roses fets de feltre.