Back to top

Més de 4 milions de persones visiten la Fira el 2018

L'equipament assegura haver-se integrat en el teixit comercial de la ciutat i aposta ara per buscar nous mercats a la Costa Daurada durant la temporada turística.
Mayte Forjan, gerent de La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial tanca el 2018 amb més de 4 milions de visitants. Les xifres, segons la direcció, demostren la consolidació de l'equipament que, asseguren, ha sabut integrar-se en el teixit comercial de la ciutat.

La direcció ha fet balanç aquest dijous dels tres primers exercicis a la ciutat. La dada més rellevant és que cada persona que visita La Fira Centre Comercial, de mitjana, es gasta 13 euros. A més, també asseguren que el gruix de clients l'assoleixen durant la temporada d'estiu, i aquest any s'ha incrementat l'afluència d'un 13% respecte a l'agost del 2017.

Ara, el que busquen, és convertir-se en referència comercial pels turistes de la Costa Daurada. Mayte Forjan, gerent de La Fira Centre Comercial, assegura que busquen donar a conèixer els atractius del centre als municipis amb forta presència de turistes durant els mesos d'estiu. 

Segons Forjan, de cara el 2019, esperen poder invertir en confortabilitat per garantir un major temps d'estada per part dels clients.