Back to top

Més de 40 participants en el campionat de dards electrònics Recama Tarraco

Reus ha acollit  el campionat de dards electrònics Recama Tarraco, que ha comptat amb més de 40 participants de la ciutat i d’arreu del camp de Tarragona. Un esport minoritari però que està molt lligat a Reus, amb múltiples campions de Catalunya en els diferents equips de la ciutat.

Reus és una ciutat que destaca en molts esports, entre els quals destaquen els dards electrònics, amb una entitat com el Club de Dards Goya, que acumula diversos campions de Catalunya a les seves files, i d’altres equips de nivell.

Un esport amb moltes variables per competir, en funció del tipus de joc que s’escullin per part de les organitzacions dels campionats.

Aquest cap de setmana, es va celebrar a Reus una nova demostració del que puposa aquest joc a nivell de Catalunya. Uns 40 jugadors de tota la provincia i altres indrets de l’Estat de Categories com a màster (de màxim nivell), primera o segona es van aplegar al polígon agro Reus  per competir i passar una bona estona al voltant dels dards, amb el joc del 501. Un esport que segons la organització, està obert a totes les persones amb el principal objectiu de divertir-se

La modalitat 501 consisteix en que cada participant redueixi el seu marcador amb les puntuacions aconseguides per acabar a 0, amb la dificultat afegida d’haver d’acabar el joc amb un doble, es a dir, encertant amb el dard a les parts exteriors de la diana de qualsevol número que et faci arribar al 0 a l’electrònic personal. Èxit de participació i organització en aquest torneig, un exemple més de la clara evolució d’aquest esport.

En el torneig s’ha pogut veure competitivitat, però sobretot amistat entre tots els participants, utilitzant els dards com a excusa per passar un cap de setmana diferent, de celebració, amb sopar,s dinars, i bones estones de competició.