Back to top

Més de 400 persones participen en la I Jornada "Treballa al Turisme"

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona ha organitzar avui la primera Jornada "Treballa al Turisme" adreçada tan a estudiants com a persones amb tot tipus de perfil professional que vulguin ocupar un lloc de feina al sector turístic.
Més de 400 persones participen en la I Jornada "Treballa al Turisme"

Aviat s'iniciarà la nova temporada turística i és per això que el sector de l'allotjament i la restauració de la Costa Daurada ha organitzat la 1a Jornada "Treballa al Turisme", una iniciativa que vol posar en contacte persones que volen treballar al sector turístic amb empreses de tota la província. La Jornada organitzada per la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona ofereix als aspirants a trobar feina la possibilitat de conèixer aquestes empreses, lliurar el seus currículums i entrevistar-se personalment amb els seus representats.

Molts dels participants a la jornada són estudiants en l'àmbit del sector turístic i veuen aquesta iniciativa com una bona oportunitat de promocionar-se laboralment per a la nova temporada.

Durant tot el matí més de 400 aspirants a trobar feina i representats de més de 20 establiments turístics han realitzat entrevistes per poder trobar qualsevol tipus de perfil professional que es requereixen tant en l'àmbit hoteler, en càmpings o apartaments.

Les empreses veuen la iniciativa com una oportunitat per a que els candidats coneguin els seus establiments i destaquen la motivació dels participants a trobar feina.

"Treballa al Turisme" ha assolit un dels seus objectius amb l'alta participació de participants, un èxit que ajudarà a consolidar la jornada en les pròximes edicions.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades