Back to top

Més de 4.000 famílies del Baix Camp rebran les targetes moneder

Es tracta de la nova mesura que el Departament d'Educació ha engegat per tal que aquelles famílies que ja comptaven amb beques menjador no perdin l'ajut.
Compra

Els més de 4 mil alumnes del Baix Camp que comptaven amb beques menjador, continuaran rebent aquesta ajuda a través de la anomenades targetes moneder.

Una mesura que el Departament d'Educació ha engegat per tal de garantir el dret bàsic d'alimentació de tots aquells infants que es troben en una situació de vulnerabilitat i es veuen afectats pel tancament de les escoles

En total, seran 4.314 targetes moneder que, segons el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, arribaran a totes les llars de la comarca en menys de 48 hores. 

Targeta moneder

Un import inicial de 40 euros

Les targetes compten amb un import inicial de 40 euros, el que equival a 4 euros per cada dia lectiu en què l'escola està tancada.

No obstant això, la Generalitat ja ha anunciat que la targeta s'anirà carregant, automàticament, sempre que es vagi allargant l'estat d'alarma o durant el període en què les escoles es mantinguin tancades.

En total, es repartiran 144 mil targetes a tot Catalunya

Pel que fa al conjunt de Catalunya, en total seran 144.000 targetes, amb una primera inversió des del Departament d'Educació de 6 milions d'euros.

ok

Notícies relacionades