Back to top

Més de 50 tractors en marxa per la sentència

Ahir a les 7 de la tarda, la seu d'Unió de Pagesos de Reus a l'avinguda Països Catalans, es va omplir amb més d'una cinquantena de tractors per fer una marxa pels carrers de reus en contra de la condemna dels líders polítics catalans.
Marxa de tractors en contra de la sentència

Pocs minuts abans de les 7 de la tarda d'ahir, la seu d'Unió de Pagesos de Reus ubicada a l'avinguda de Països Catalans va ser el punt de trobada per a més d'una cinquantena de tractors d'arreu de la comarca. El motiu: mostrar el seu desacord i protestar en contra de la sentència del Tribunal Suprem envers l'1 d'octubre. La finalitat: arribar als jutjats, on hi havia convocada a les 8 del vespre, una concentració per a tots els ciutadans.

I així va ser, els càntics i els xiulets de protesta, tant dels tractoristes com dels ciutadans, van ser els protagonistes de la marxa pel tomb de ravals fins al jutjat de Reus. De fet, des d'Unió de pagesos de Reus tenen clar que estaran a punt per a qualsevol mena de mobilització a favor de les llibertats democràtiques.

La marxa va finalitzar amb la convocatòria davant del jutjat. Una concentració que va desencadenar al centre de la ciutat reusenca.

Paraules clau: