Back to top

Més de 500 persones en la caminada a favor d'Aspercamp

Els senderistes han enfilat la Boca de la Mina per conèixer aquest espai emblemàtic de la ciutat i encarrilar els dos itineraris que Rutes Reus ha preparat en aquesta ocasió
tret de sortida de la Caminada Solidària a favor de l'Associació AperCamp. La caminada organitzada per Rutes Reus ha recorregut la Boca de la Mina, un espai emblemàtic de la capital del Baix Camp.

L'Associació Aspercamp ha estat l'encarregada de dona el tret de sortida de la caminada solidària d'aquest diumenge, on més de 500 persones hi han participat. La proposta s'inclou dins de les caminades populars que Rutes Reus organitza durant l'any i en aquesta ocasió, la jornada ha tingut un doble vessant. A banda del caire benèfic, la caminada també ha servit per donar conèixer alguns detalls del projecte de millora de la Boca de la Mina, un indret característic de la ciutat amb un gran valor natural i paisatgístic.

La plaça 1 d'octubre ha estat el punt neuràlgic de la caminada on els participants han pogut escollir d'entre dos itineraris, un de llarg de més de 13 quilòmetres i amb una dificultat mitjana,i un de curt de gairebé 8.000 metres. Tant en la sortida com en l'arribada a la plaça del parc de Mas Mainer, els caminants han pogut fer els seus donatius per a l'Associació Aspercamp Reus, una entitat que vetlla per a la integració de nens i nenes amb Asperger i per a promoure la sensibilització de la societat cap a aquest trastorn. 

La propera sortida organitzada per Rutes Reus serà el pròxim 20 de juliol amb una caminada nocturna.


DIES VIP

Notícies relacionades