Back to top

Més de 5.000 degustacions a la Fira del Vi de Miami

Miami Platja ha acollit la seva primera Fira del Vi on una desena de cellers que han representat fins a 7 Denominacions d'Origen de territori. La iniciativa vol servir per dinamitzar l'eix comercial de l'avinguda Barcelona. Els visitants han pogut degustar els vins i caves de la mostra a la vegada que també han gaudit de diverses activitats durant tot el cap de setmana.
Més de 5.000 degustacions a la Fira del Vi de Miami

Tret d'inici de Setmana Santa a Mont-roig amb la Fira del Vi de Miami Platja. La primera edició d'aquest esdeveniment ha ofert més de 5.000 degustacions durant tot el cap de setmana en una mostra on hi han participat una desena de cellers que representen 7 denominacions d'Origen del territori.

La fira ha arrencat dissabte en un recinte ubicat entre la plaça Tarragona i l'avinguda París. La iniciativa es vol convertir en una activitat més de dinamització del nou eix comercial de l'Avinguda Barcelona i la seva àrea d'influència.

A més de la mostra de vins, la fira ha comptat amb propostes paral·leles com concerts en directe, una zona Chill Out i activitats infantils durant els matins.