Back to top

Més de 5.000 visitants a la Nit dels Museus de Reus

La Nit dels Museus ha apropat un any més a milers de visitants a indrets de Reus que moltes vegades ens passen desapercebuts o inclús són inaccessibles per a la ciutadania. En la tercera edició del certamen la capital del Baix Camp ha obert fins a 13 espais museístics i patrimonials de la ciutat i amb la dansa com a protagonista.
Visitants al Teatre Fortuny de Reus dins de la jornada de la Nit dels Museus i del Patrimini 2019

Cues per entrar i molta afluència de gent entrant i sortint d'alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat. Aquesta és una estampa que s'ha viscut el vespre d'aquest dissabte a Reus amb la Nits dels Museus i del Patrimoni. Enguany s'han pogut visitar fins a 13 espais museístics de la ciutat, alguns d'ells amb l'eix comú de la dansa coincidint amb la commemoració de l'Any Roseta Mauri. Com a novetat d'aquesta edició, els visitants també han pogut accedir a nous indrets com ara la Casa del Vi i el Vermut, el Centre de la Imatge o les golfes del Teatre Fortuny.

Els visitants que han assistit al Teatre Fortuny no només han pogut trepitjar l'escenari i els espais destinats a tècnics i artistes. També han pogut conèixer anècdotes i curiositats sobre el teatre i la seva història.

Més de 5.000 persones han visitat alguns dels 13 espais oberts per a l'ocasió, i que en aquesta edició han estat molt diversos com ho pot ser el Refugi de LA Patacada, El Campanar de la Prioral o el Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus.

Notícies relacionades