Back to top

Més de 55.000 turistes a la Costa Daurada gràcies als creuers

Aquesta temporada turística més de 30 creuers han operat des del Port de Tarragona, unes xifres que van encaminades a la fita que l'equipament s'ha marcat per aquest any, on s'espera que 55 d'aquests vaixells desembarquin a la Costa Daurada.
Més de 55.000 turistes a la Costa Daurada gràcies als creuers

Gràcies a l'embranzida que va agafar l'any passat el Port de Tarragona respecte a els creuers, aquesta temporada s'està superant les vingudes d'aquest tipus d'embarcacions al territori. Enguany l'equipament tarragoní s'ha marcat com a objectiu arribar als 55 creuers que suposen uns 80.000 visitants a la Costa Daurada i de moment no van mal encaminats. En el que portem de període turístic han passat pel Port de Tarragona 32 d'aquestes embarcacions i 55.000 creueristes.

Jordi Sendra és cap d'operacions de creuers del Port de Tarragona i explica que "nosaltres vam planificar per la temporada 2018 uns 55 creuers i arribar o sobrepassar si podíem els 80.000 creueristes i estem en aquest camí. És un creixement sostingut i anem superant dia a dia totes les previsions".

Actualment l'empresa Costa, que és l'operador principal de creuers al Port de Tarragona, utilitza aquest l'equipament com a port base, és a dir com a punt d'embarcament i desembarcament de passatgers. Això implica que part d'aquests viatgers perllonguin l'estada al Territori abans o després de finalitzar el seu creuer. Per altra banda, també hi ha els creuers de trànsit que fan parada a Tarragona per una estança d'unes hores.

Sendra afegeix "el fet que la companyia Costa apostes per Tarragona com a port base fa que la meitat de creuers que arriben aquí siguin d'aquest operador. Per tant un dels perfils més importants de creuerista és l'Italià però també tenim molts visitants americans, francesos, anglesos, gent de l'estat espanyol i també de Catalunya".

L'objectiu del Port de Tarragona és assolir un creixement sostingut i anar, any rere any augmentant el nombre de creuers i diversificar les companyies per superar els 100.000 turistes que venen per mar a visitar la Costar Daurada.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades