Back to top

Més de 600 actes oberts per desobeir el confinament

En una setmana, els diferents cossos policials han detingut també a 3 persones per desobediència greu o reiteració.
Mossos d'Esquadra.

L'Ajuntament de Reus assegura que en una setmana, entre el 22 de març i l'1 d'abril, els diferents cossos de seguretat que operen a la ciutat han aixecat fins a 603 actes per incompliment de l'ordre de confinament i 3 detinguts per desobediència greu o reiteració.

A la vegada, informen que també s'han obert diligències contra dues persones per desobediència greu sense detenció. D'altra banda, durant aquesta setmana, la Guàrdia Urbana ha aixecat 5 actes per sorolls o molèsties veïnals. Una xifra que s'eleva fins a 17 casos des que es va decretar l'estat d'alarma. També han realitzat 10 identificacions de persones sense sostre, per derivar-los als Serveis Socials municipals per oferir-los allotjament i higiene. Un nombre que arriba fins als 22 casos des de meitats de mes.

Més de 160 actes en un dia a la demarcació

Així mateix, els Mossos d'Esquadra han manifestat que, en el dia d'ahir, van aixecar 164 actes per incompliment de les mesures de confinament a tota la demarcació de Tarragona.

També van detenir un home a Tarragona per resistència i desobediència a un home a la ciutat de Tarragona, per no complir reiteradament amb el confinament. De fet, aquest home havia estat sancionat en 5 ocasions.

canalreus a telegram

Notícies relacionades