Back to top

Més de 600 Kg d'aliments recaptats al Cros de l'Escola la Vitxeta

L'Escola la Vitxeta de Reus ha recaptat més de 600 Kg d'aliments en la IV edició del Cros escolar que organitza. La cursa ha comptat amb més de 300 participants.
cros la vitxeta

La IV edició del Cros escolar de l'Escola la Vitxeta ha tornat a ser una de les curses més solidàries de la ciutat. Una iniciativa per fomentar la pràctica de l'esport entre els més petits i al mateix temps realitzar una acció altruista. A través del dorsal solidari, els participants col·laboren amb 1 Kg de comestibles que es destinen al Banc d'Aliments. La cursa ha comptat amb més de 300 corredors i els quilos de menjar recaptats s'han doblat ja que la majoria de nens porten diversos productes com llet, macarrons o cigrons.

Una cursa on no només corren els alumnes de l'Escola la Vitxeta, també ho fan els pares, nens d'altres centres escolars i atletes de clubs esportius. El cros és de nivell tenint en compte que els corredors surten del pati de l'escola i transcorren un camp d'oliveres annex al col·legi combinant l'asfalt i la terra. A més, diversos centres d'atletisme de la ciutat l'utilitzen per preparar els campionats.

Paraules clau: