Back to top

Més de 800 actes a Reus per no dur mascareta al carrer

Una xifra que s'ha multiplicat per 12 des de mitjans d'agost quan només n'hi havia una setantena d'aixecades.

Reus s'ha convertit en una de les localitats més assenyalades per la pandèmia durant aquest estiu. Per aquest motiu i amb el propòsit d'evitar més contagis a la ciutat, la Guàrdia Urbana ha endurit la vigilància i ha sancionat a totes aquelles persones que no porten la mascareta pel carrer.

800 actes en un mes

Des del 9 de juliol, moment en què es va implantar l'ús obligatori de la mascareta per la via pública fins el dia d'avui, la policia local ha aixecat 865 actes a Reus. Una xifra que s'ha multiplicat per 12 des de mitjans d'agost quan només n'hi havia una setantena d'aixecades. En menys d'un mes, doncs, la Guàrdia Urbana ha arribat a aixecar 800 actes per no dur la mascareta. Les sancions ronden al voltant dels 100 euros.

Restriccions severes per part de Salut

 Aquesta crescuda exponencial té a veure amb l'enduriment de les mesures decretades pel Departament de Salut a causa del gran nombre de contagis detectats a mitjans d'agost.

225 actes per consum d'alcohol a la via pública

El cos policial també ha posat mà dura en el consum de begudes alcohòliques a la via pública, focus important de contagi, per la qual cosa ja ha aixecat 225 noves actes.

Paraules clau:

Notícies relacionades