Back to top

Més avantatges en la nova polsera 'Visit Reus'

L'Agència Reus Promoció ha presentat la nova imatge de la polsera turística 'Visit Reus'. Un canvi de format més sostenible i perdurable en el temps que anirà acompanyat d'un augment dels seus avantatges amb l'objectiu d'incrementar el nombre de visitants a diferents espais emblemàtics de la ciutat.
Polsera Visit Reus

L'Institut Pere Mata de Reus és un dels cinc espais emblemàtics de la capital del Baix Camp que es poden visitar a través de la polsera turística 'Visit Reus'.

Una campanya que va arrancar l'agost del 2017 amb la voluntat de promocionar i augmentar el nombre de visites en diferents patrimonis culturals de la ciutat. Durant l'últim any, per exemple, el Museu de Reus o el Campanar han vist com augmentaven les seves visites en un 36% i 23%, respectivament, tal com ha assegurat la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles. 

Ampliació dels avantatges

Un nombre de visitants que s'espera que torni a augmentar amb el nova imatge de la polsera que l'Agència Reus Promoció ha presentat aquest dimarts, 18 de febrer. Un nou format més sostenible que també anirà acompanyat de més avantatges, tant pel públic familiar com pels amants del vermut i el vi. 

La polsera incorpora nous avantatges lligats, per un costat amb el turisme familiar i, per l’altre, amb el Vermut de Reus i el seu preu passa a ser de 15 euros, 3 euros més que l’anterior.

Visit Reus Family!

Una altra novetat és el joc de pistes del Gaudí Centre. Les famílies que comprin la polsera Visit Reus! gaudiran de la possibilitat de fer la visita d’una manera diferent, amena i divertida. Es tracta d’una eina especialment pensada per a famílies amb nens d’entre 9 a 15 anys que els permetrà descobrir la figura de l’arquitecte d’una manera més participativa.

També especialment pensat per aquelles famílies amb nens menors de 8 anys, s’ha creat un «kit» regal de manualitats preparat per fer en família a la zona de tallers del Gaudí Centre o que es poden emportar i fer a casa. Aquest paquet regal es lliurarà a totes aquelles famílies amb nens petits que comprin la polsera Visit Reus!

Visit Reus Vermut!

Aquest avantatge està especialment pensat per al públic que vol conèixer la història del Vermut de Reus visitant l’Estació Enològica.

Per tal de potenciar la visita a l’Estació Enològica, s’oferirà la possibilitat de visitar l’edifici on podran gaudir de l’explicació de la història del Vermut de Reus mentre degusten un dels 8 vermuts a un preu especial.

Les polseres, ja disponibles al Gaudí Centre 

Les noves polseres ja es poden adquirir al Gaudí Centre a un preu de 15 euros per als adults, 10 euros per als majors de 65 anys i 9 euros per als joves d'entre 9 a 14 anys.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades