Back to top

Més carrer a la Festa Major de Riudoms

La Festa Major de Sant Jaume de Riudoms escalfa motors. Del 24 al 28 d'aquest mes, els riudomencs i riudomenques gaudiran del nou format de la festa que es va posar en marxa fa dos edicions. Com a novetat, enguany, el carrer es converteix en el protagonista i serà l'escenari de la majoria dels actes.
Programa Festa Major de Riudoms

L'Ajuntament de Riudoms ha presentat aquest matí el programa de la Festa Major de Sant Jaume, que enguany serà del 24 al 28 de juliol. Sergi Pedret, alcalde del municipi del Baix Camp, ha destacat que aquest any, com a novetat, s'han ampliat les celebracions al carrer amb l'objectiu de fer la festa més participativa i accessible per a tots els públics.

Any rere any, Riudoms ha consolidat un seguit d'actes i ha incorporat propostes que fan possible gaudir de la tradició, la cultura, la música, l'esport i la gresca. Una altra novetat és el correfoc infantil, a càrrec dels Diablons de la Colla de Diables. A més a més, la regidora de Festes, Verònica Torres ha anunciat que els assistents podran adquirir una nova figura del seguici a la botiga de la festa, tot i que encara no ha volgut revelar quina.

L'espai Barraques, situat al Passeig dels Germans Nebot, comptarà amb un punt lila amb la col·laboració de l'entitat feminista, Dones d'Aigua.