Back to top

Més de cent persones donen suport al mecànic acusat d'odi

Es va negar a atendre una agent de la Policia Nacional arran dels fets de l'1 d'octubre. La parella de l'agent el va denunciar per un presumpte delicte d'odi. Ha respost les preguntes de totes les parts.
La concentració s'ha dut a terme davant els jutjats

Més de 100 persones s'han concentrat, aquest matí, a les portes dels jutjats de Reus. No hi havia cap sigla clara que ho convoqués més enllà dels Comitès de Defensa de la República, però han respost tant els partits independentistes com entitats, des de l'Assemblea Nacional Catalana a les Àvies i Avis per la Llibertat. El motiu era mostrar el seu suport a Jordi Perelló, un mecànic de Reus denunciat per un delicte d'odi. Avui estava citat a declarar en el marc d'unes diligències prèvies que duu a terme Diego Álvarez de Juan, el mateix jutge que estudia el cas Innova.

Perelló ha arribat als jutjats visiblement emocionat per les mostres de suport rebudes. Han declarat, també, l'agent de la Policia Nacional a qui Perelló s'hauria negat a atendre arran dels fets de l'1 d'octubre, així com la seva parella que, casualment, és agent del cos dels Mossos d'Esquadra, i també un testimoni. Pel que fa a Perelló, ha respost a totes les parts que s'han personat, tant al seu advocat, com a l'advocat de l'Estat, que representa la presumpta víctima, com al ministeri fiscal.

El seu lletrat, que com ell, no ha volgut fer declaracions davant de càmera, ha explicat que consideren que els fets no tenen recorregut jurídic i que esperen el sobreseïment de la causa. Dues hores després de l'hora en què estava citat, Perelló ha sortit i ha agraït les mostres de suport de la cinquantena de persones que s'havia mantingut a les portes dels jutjats amb crits de 'no estàs sol' i, amb to més satíric, 'els tallers seran sempre nostres'.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades