Back to top

Més concerts i millor qualitat per a una temporada de luxe

A les portes del centenari, l'Associació de Concerts de Reus es prepara per a la temporada 2019-2020. Un total de 24 concerts configuren la programació d'enguany, sobre la qual els organitzadors destaquen la major qualitat d'aquests. Una nova edició en què l'Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus continuarà sent el gran eix vertebrador de la institució.
Nova programació de l'Associació de Concerts de Reus

Un total de 24 concerts configuren la programació de l'Associació de Concerts de Reus per a la temporada 2019-2020, 6 més que durant la temporada anterior. De fet, els organitzadors asseguren que es tracta d'una temporada amb una qualitat superior a la dels darrers anys.

Entre aquests concerts, destaquen els tres que oferirà l'Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus, que continuarà sent l'eix vertebrador; el concert benèfic de la Companyia Elèctrica Dharma, un concert amb el tenor Aquiles Machado i cinc concerts amb alguns dels grans directors d'orquestra del panorama actual.

Malgrat que encara no s'han obert les portes d'aquesta temporada 2019-2020, des de l'Associació de Concerts de Reus, ja es preparen per a la següent temporada. I és que l'any 2021 serà el centenari d'aquesta institució reusenca.

De fet, el seu director artístic, Marc Moncusí, ja ha avançat que de cara a l'any que ve i durant dues temporades, es crearà la figura de compositor resident. No obstant això, no coneixerem el seu nom fins a finals de temporada.

De moment, però, la temporada 2019-2020 arrancarà el pròxim divendres 4 d'octubre amb el concert 'Homenatge a Paco de Lucía'.