Back to top

Més dies dedicats als cavalls a la Fira de Sant Jaume

El Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola arrenca aquest cap de setmana i dóna el tret de sortida a les diferents activitats que el municipi organitza per Sant Jaume, una de les fires més antigues de Catalunya. Aquesta tindrà lloc el 26, 27 i 28 de juliol.
Fira de Sant Jaume

Els cavalls, els sacs d'avellanes i els sopars a la fresca es tornaran a trobar en una nova edició de la Fira de Sant Jaume, una de les tradicions més antigues de la ciutat. En ella hi trobem la 24a Fira del Cavall que començarà aquest cap de setmana amb el Campionat de Catalunya de Morfologia de Pura Raça Espanyola. Una ampliació de dies dedicats a la Fira del Cavall que portarà un any més el campionat de 'Horseball' o bàsquet a cavall i el Concurs de Salt d'Obstacles.

La Fira comptarà amb el sopar tradicional a la fresca i les actuacions de ball a la nit amb motiu de l'Any Roseta Mauri. També es desenvoluparà la 23a Cursa de Portadors de Sacs d'Avellanes, un dels actes més singulars i emblemàtics de la Fira de Sant Jaume, juntament amb la Cursa Nocturna que enguany arriba a la desena edició. Passejades en poni, espectacles eqüestres i zones infantils conformaran la resta d'activitats d'un dels certàmens firals més antics de Catalunya.