Back to top

Més d'un miler de dones tenyeixen Reus de color lila

ADRIÀ MORTE

5.272 euros. Aquesta és la xifra que s'ha recaptat en motiu de la celebració de la cursa de la dona. Uns diners que aniran destinats a la investigació i prevenció del càncer. La quarta edició d'aquesta carrera, que s'ha disputat pels carrer del centre de Reus, ha superat enguany el miler d'esportistes.  

Què millor que escalfar ballant a ritme de Zumba. O bé escoltant la melodia d'una batucada. Amb aquest marc festiu començava mitja hora abans la cursa de la dona de Reus. Algunes esportistes ja es preparaven a la línea de sortida per disputar una carrera que combina esport i solidaritat.

El tret de sortida ha marcat l'inici de la marxa de més de mil esportistes, en concret, 1108. Tot un rècord de participació. La quarta edició de la cursa de la dona ha tenyit de lila els carrers del centre de Reus. La carrera l'ha guanyat Laura Garcia, seguida d'Ester Casajuana i Isabel Jiménez. Per tot plegat, una gran jornada festiva, saludable i solidària. La cursa de la dona ha permès recaptar fins a 5.272 euros. Una xifra que es destinarà a la fundació Lliga per a la investigació i prevenció del càncer.