Back to top

Més establiments participen en l'enllumenat nadalenc

L'enllumenat que guarneixen els carrers i places de Reus ha estat un dels atractius d'aquest primer cap de setmana d'ambient nadalenc. També s'han sumat a la il·luminació 3 carrers de la ciutat.
Més establiments participen en l'enllumenat nadalenc

Una estampa que s'ha repetit aquests darrers dies a la capital del Baix Camp ha estat la de vianants fent fotos a la decoració lluminosa de Nadal, i és que Reus s'ha endinsat aquest cap de setmana en l'ambient nadalenc propi d'aquestes dates. L'arbre de Nadal de la plaça Mercadal o l'ós lluminós situat a la plaça de la Llibertat han estat alguns dels atractius més concorreguts però el guarniment de llum als carrers també ha lluït. Enguany més de 600 establiments comercials han participat a la campanya Reus és Nadal coordinada per l'Agència Reus Promoció.

Més participants i més carrers il·luminants 

Aquest augment en els comerços participants ha significat la instal·lació de llums de Nadal a tres nous indrets de la ciutat com el carrer de les Carnisseries Velles, la Plaça de la Sang o el carrer Vidal i Barraquer, els dos últims s'incorporen per primera vegada en la campanya.

Ós lluminós situat a la plaça Llibertat de Reus per Nadal

L'import total destinat a la il·luminació d'aquestes festes ha estat de més de 90.000 euros, finançats de forma mixta entre els establiments i l'Ajuntament de Reus que ha augmentat la seva aportació a un 50% del cost total. Per altra banda, els establiments que han col·laborant en el guarniment lumínic nadalenc podran oferir als seus clients vals descompte per aparcament i per a la pista de gel situada a la plaça Llibertat.

canalreus a telegram