Back to top

Més hores de rodatge al Festival Ràbia de Cambrils

Cambrils acull la segona edició del festival de microcurts Ràbia. Els participants, que poden inscriure's fins al 17 d'abril, tindran fins a 72 hores per rodar la seva peça. Un dia més respecte l'edició passada. Aquesta també incorpora novetats com el premi 'Ole tu' atorgat pel públic amb una dotació de 300 euros.
Festival Ràbia

El festival Ràbia arriba al municipi cambrilenc amb la seva segona edició. Del 18 al 21 d'abril, tots aquells grups o persones individuals que s'hagin inscrit, podran rodar els seus curts en funció de la permissa que l'organització del festival dicta. Aquesta però no se sabrà fins al mateix dia 18, fet que fomenta l'originalitat i rapidesa dels participants.

Enguany com a novetat, els participants tenen un dia més de rodatge, allargant-se fins a les 72 hores. Des de l'organització, volen potenciar la figura del públic, present a la gala del 27 d'abril, dia en què es farà l'entrega de premis. Per això, a banda dels premis del jurat , també incorporaran el premi 'Ole tu' valorat en 300 euros, atorgat pel públic, i el premi Rabiós amb la mateixa dotació econòmica.

Una segona edició carregada de bones expectatives després que en el primer any s'hi presentessin 22 grups. La filosofia del festival segueix en la mateixa línia, la de relacionar els microcurts amb el sentiment de la ràbia.