Back to top

Més de mig miler de persones participaran a la Vandekames

A pocs dies per arrencar la cita de muntanya de l’estiu, la Vandekames, els voluntaris s’han convertit en una peça imprescindible per al correcte funcionament d’aquest esdeveniment que ja compta en la seva 9a edició amb uns 550 inscrits.
vandekames

Uns 170 voluntaris i voluntàries fan possible l’esdeveniment de muntanya per excel·lència de l’estiu, la Vandekames. Tots ells distribuïts en els diversos emplaçaments com són els avituallaments, els punts de sortida i arribada a la plaça Drs. Gil Vernet o el pavelló i el camp de futbol. Sens dubte, una peça imprescindible per al correcte funcionament de les modalitats que presenta la cursa que arrencarà el proper dissabte 3 d’agost.

Durant aquesta setmana les reunions s’intensifiquen per polir tots els detalls de la prova. Les inscripcions, ja tancades, enguany ronden les 550 persones entre totes les modalitats de cursa negra, vermella, blava o groga.Pel que fa a recorreguts s’ha optat per la seva consolidació.

La Vandekames està organitzada pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i pel Club Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el patrocini de diverses entitats públiques i empreses privades.

Totes les curses i caminades començaran a disputar-se a partir de les 6 de la tarda, a la Plaça Drs. Gil-Vernet, excepte els recorreguts infantils, que s’iniciaran a partir de les 8. El punt d’arribada serà la zona esportiva de Vandellòs, que serà també el lloc on es correran les curses infantils i on se servirà un sopar per a tots els participants. Tots ells rebran, a més, com a obsequi, una samarreta i podran banyar-se junt amb els seus acompanyats a la piscina municipal del poble.

Notícies relacionades