Back to top

Més parcs pels infants a Mont-roig i Miami Platja

LAURA ROIG

Coincidint amb el Dia Mundial dels Drets dels Infants, Mont-roig del Camp i Miami Platja han viscut la primera Festa de la Infància. Un dels actes destacats ha estat el de benvinguda als nascuts aquest 2016. Durant l'acte l'alcalde del municipi ha explicat que en els propers mesos es milloraran els parcs infantils existents i se'n crearan dos de nous.

Jocs, inflables i tallers de manualitats han estat algunes de les activitats que han pogut fer els nens i nenes durant la primera Festa de la Infància, un esdeveniment lúdic i participatiu que ha volgut servir d'homenatge als infants del municipi. Però un dels moments més destacats de la jornada ha estat quan s'ha donat la benvinguda als nadons que han nascut enguany. En aquest context s'ha parlat de la situació dels parcs infantils dels nuclis urbans.

El parc de Mont-roig s'ubicarà a la plaça Miramar, i el de Miami Platja a la plaça de les Oliveres. Aquests dos parcs es començaran a construir abans que finalitzi la primavera.

Durant la festa també s'ha fet un taller de pintura que servirà per escollir el cartell de la Festa per a l'edició de l'any que ve, i és que l'esdeveniment ha nascut per quedar-se en el calendari anual de celebracions de la població. Unes 700 persones han participat a la primera Festa de la Infància que s'ha celebrat als poliesportius de Mont-roig i Miami Platja.