Back to top

Més pintxos que mai

ADRIÀ MORTE

Rècord d’establiments participants en la propera edició de la Ganxet Pintxo. La novena edició de la ruta de tapes de Reus tindrà 68 creacions gastronòmiques diferents, la primera vegada que l’esdeveniment assoleix una xifra tant alta. La ruta començarà aquest dijous 5 de novembre i durarà 10 dies. La tapa continua tenint un preu de 2 euros i mig i anirà acompanyada d’un quinto.

Aquesta és una mostra de la tapa Gust del Vermut del restaurant Casa Coder. Un panet farcit de tonyina, escopinyes, ceba dolça, oliva i bitxo verd amb salsa Espinaler. És una de les creacions que es serviran durant la novena edició de la Ganxet Pintxo, la ruta de tapes de Reus que es realitzarà del 5 al 15 de novembre. Enguany, s’ha assolit el rècord de participants amb 68 establiments, una xifra que evidencia l’èxit de l’esdeveniment.

Per tercer any consecutiu, l’edició de tardor comptarà amb la col•laboració de la Denominació d’Origen Siurana atenen la coincidència de la Fira de l’Oli Nou. A més, la ruta també col•laborarà amb el Banc de Sang de l’Hospital de Sant Joan, on s’obsequiarà als donants amb tapes, oli i entrades pel derbi català entre el Club de Futbol Reus Deportiu i el Sabadell. Com sempre, un jurat professional serà l’encarregat de determinar els tres guanyadors d’aquesta edició a banda dels premis del jurat popular. El preu no variarà i es mantindrà en els dos euros i mig de les darreres edicions.