Back to top

Més projecció internacional al Rally Costa Daurada Legends

La competició de motor celebra 5 anys i enguany arriba carregada de novetats.
rally

Més participació internacional, més vehicles clàssics i també més trams a recórrer. El Rally Costa Daurada Legends Reus compleix cinc anys des de la seva creació l'any 2015 i enguany fa un salt qualitatiu. Pel que fa al nombre de participants, 94 pilots acudiran des de Bèlgica, Andorra, França i d'arreu del país per recórrer les contrades del Baix Camp.

Els cotxes que participaran en la competició tenen un alt component romàntic pels amants de la velocitat, ja que són vehicles que en un passat van guanyar nombroses curses de motor. Tots ells es podran veure a la plaça de la Llibertat de Reus durant la nit de divendres a dissabte i també en les sortides i els reagrupaments. Quan competeixin ho faran al llarg del territori, entre el Baix Camp i el Priorat, destacant, un tram inèdit fins al moment, el del Molar, on en 100 metres els vehicles faran 2 forquilles, una al costat de l'altra.

Horaris i trams

La sortida de la primera etapa serà divendres a les cinc de la tarda des de la capital del Baix Camp, on el Rally passarà pels trams de La Mussara i Farena. Dissabte a dos quarts de nou del matí s'iniciarà la segona jornada que recorrerà els segments de Colldejou, La Teixeta, el Molar, el Montsant i el Priorat. El podi se celebrarà a dos quarts de vuit del vespre.

Notícies relacionades